Hiljadarka (2015)

Preskoči Reklamu
Hiljadarka (2015)Opis: hiljadarka je komedija iz 2015.
Glavni lik filma je mladić Atif Kurtović prvi put u životu silazi u rudarsku jamu kako bi nastavio tačno tamo gde je njegov sada penzionisani otac stao i postaje rudar-udarnik. Međutim, njegova sudbina se ubrzo u potpunosti menja kada bude izabran za lice koje će krasiti najvredniju novčanicu u državi, novčanicu u iznosu od hiljadu dinara (tzv. „hiljadarku“). Tako će se Atif ubrzo naći na putu za Beograd gde će ga Titov lični fotograf uslikati i tako postaje deo istorije. U celokupnu priču uskoro ulazi i mlada devojka čiji nadimak nije slučajno „Hiljadarka“ u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. Kada Tito najavi svoju ličnu posetu Atifovom rodnom gradiću za sve junake ove simpatične priče počinje avantura koju će pamtiti do kraja života.

Original Naslov: Hiljadarka (2015)

Žanrovi: komedija, drama

Režija: Nenad Djuric,

Scenario: Zilhad Kljucanin

Glumci: Branislav Trifunovic, Aida Bukva, Nikola Kojo, Moamer Kasumovic, Milutin 'Mima' Karadzic, Edhem Husic, Vlado Kerosevic, Slaven Knezovic, Zeljko Pervan, Goran Kostic

Producenti: Moamer Kasumovic, Almir Sahinovic, Igor Vranjkovic

Zemlja: Bosnia and Herzegovina

Jezik: Bosnian, Serbo-Croatian

Godina: 2015.

Imdb ocena: 5.6

Trajanje: min.

Nominacije:

Oskari:

Nagrade:

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt4150646/Hiljadarka (2015) online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta