Finding Dory (2016)

Preskoči Reklamu
Finding Dory (2016)Opis: Finding Dory je animirani film iz 2016.
Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu, koja živi srećno na grebenu s Nemom i Marlinom . Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu i oca , Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka , svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija , beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade , kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

Original Naslov: Finding Dory (2016)

Žanrovi: animirani, avantura, komedija, porodični

Režija: Andrew Stanton, Angus MacLane,

Scenario: Andrew Stanton, Victoria Strouse, Bob Peterson, Angus MacLane

Glumci: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Hayden Rolence, Ty Burrell, Diane Keaton, Eugene Levy, Sloane Murray, Idris Elba

Producenti: Lindsey Collins, John Lasseter, Bob Roath

Zemlja: USA

Jezik: English, Indonesian

Godina: 2016.

Imdb ocena: 7.4

Trajanje: 97 min.

Nominacije: 42

Oskari:

Nagrade: 15

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt2277860/Finding Dory (2016) online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta