Travelator (2014)

Preskoči Reklamu
streamin.to
Travelator (2014)Opis: Travelator je drama iz 2015.
Slovenac, tinejdžer zagriženi igrač pucačine u prvom licu, radi kao ubica za kriminalne grupe i od toga se izdržava. Kao ratni izbeglica, rođen u Sloveniji, u retkoj je poziciji da poseduje pasoš kojem nije potrebna američka viza. Zbog toga dobija najnoviji zadatak da otputuje u Las Vegas i tamo ukloni zaštićenog svedoka kojeg država čuva na sigurnom za predstojeće suđenje.

Pošto stigne na odredište, Slovenac locira svoju žrtvu i bezbednjake koji ga čuvaju, isprati njihovo kretanje i navike koje upražnjavaju. Što im je bliži, prikriven među mnogima u raskoši Las Vegasa, Slovenac dobro spozna oholosti kojima se ovaj okrutni kriminalac odlikovao u prošlosti i obogatio na račun nedužnih ljudi u ratovima na teritoriji bivše Jugoslavije. U današnjem vremenu, on se predstavlja za heroja koji treba da pomogne državi da izađe na kraj sa mnogim tranzicionim aferama, dobivši zauzvrat promenjeni identitet i slobodu!

Žanrovi: akcija, drama

Režija: Dusan Milic,

Scenario: Dusan Milic, Dusan Milic

Glumci: Nikola Rakocevic, Boris Isakovic, Khetanya Henderson, Adrian Elizondo,

Zemlja: Serbia

Jezik: English, Serbian

Godina: 2014

Imdb ocena: 5.3

Trajanje: 99 min

Nagrade: 3 wins & 3 nominations.

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt1320115/Travelator (2014) online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta