Strangerland (2015)

Preskoči Reklamu
thevideo.me
Strangerland (2015)Opis: Zemlja stranaca (Strangerland) je triler iz 2015.
Porodica Parker se doseljava u autralijski pustinjski grad Netgari, koji se nalazi daleko od drugih urbanih centara. Supružnici Ketrin i Metju padaju u očaj, kada otkriju da su njihovo dvoje dece Tomi i Lili, misteriozno nestali neposredno pre nego što je ogromna peščana oluja udarila grad.
Predvođeni lokalnim policajcem, stanovnici grada se pridružuju potrazi, dok se grad Netgari guši u crvenoj prašini i tami. Dok temperatura raste, šanse da su deca preživela smanjuju se iz dana u dan.
Ketrin i Metju naći će se na ivici provalije, boreći se za opstanak svoje dece i nadajući se da će uspeti da promene njihovu neizvesnu sudbinu.

Original Naslov: Strangerland (2015)

Žanrovi: drama, misterija, triler

Režija: Kim Farrant,

Scenario: Michael Kinirons, Fiona Seres

Glumci: Nicole Kidman, Joseph Fiennes, Hugo Weaving, Lisa Flanagan, Meyne Wyatt, Maddison Brown, Nicholas Hamilton, Jim Russell, Sean Keenan, Bronwyn Penrith

Producenti: Catherine Bishop, Amanda Bowers, Maria Cestone, Molly Conners, Kim Farrant, Rory Gilmartin, Sarah E. Johnson, Macdara Kelleher, Andrew Mackie, Aoife McGonigal, Bryce Menzies, Richard Payten, Adriana Randall, Naomi Wenck

Zemlja: Ireland, Australia

Jezik: English

Godina: 2015.

Imdb ocena: 5.2

Trajanje: 112 min.

Nominacije: 6

Oskari:

Nagrade:

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt2325977/Strangerland (2015) online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta