Arthur and the Minimoys 3 (2010) The War Of The Two Worlds

Preskoči Reklamu
openload.co
Arthur and the Minimoys 3 (2010) The War Of The Two Worlds Opis: Artur i Minimoji 3 Rat dva sveta (The War Of The Two Worlds) je sinhronizovani animirano igrani film iz 2009.
Maltazard je prijevarom ušao u ljudski svijet s ciljem da preuzme kontrolu nad svemirom. Jedino Arthur može osujetiti njegov plan, ali prvo se mora vratiti u svoju sobu i u svoju normalnu veličinu. Zaglavljen u malom Minimoy formatu, računati može na pomoć prijatelja, ali iznenađujuće i Maltazardova sina Darkosa koji tvrdi da želi promijeniti strane.
Arthur i prijatelji jurit će pješice, na biciklu, u autu pa čak i na Harley Davidsonu i trebat će svu pomoć u konačnom obračunu protiv Maltazarda.

Original Naslov: Arthur 3: la guerre des deux mondes

Žanrovi: animirani, avantura, porodični, fantazija

Režija: Luc Besson,

Scenario: Luc Besson, Céline Garcia, Patrice Garcia

Glumci: Mia Farrow, Ron Crawford, Robert Stanton, Penny Balfour, Richard Davis, Jean Bejote Njamba, Valéry Koko Kingue, Aba Koïta, Laurent Mendy, Bienvenue Kindoki

Producenti: Luc Besson, Stéphane Lecomte, Emmanuel Prévost

Zemlja: France

Jezik: English

Godina: 2010.

Imdb ocena: 5.5

Trajanje: 101 min.

Nominacije:

Oskari:

Nagrade:

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0940656/Arthur and the Minimoys 3 (2010) The War Of The Two Worlds online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta