Arthur and the Invisibles (2006)

Preskoči Reklamu
thevideo.me
Arthur and the Invisibles (2006)Opis: Artur u zemlji minimoja (Arthur and the Minimoys) je sinhronizovani igrano animirani film iz 2006.
Desetogodišnji Arthur ima velik problem: Agenti za nekretnine planiraju rušiti kuću njegove voljene bake . Mora hitno nešto preduzeti i nema nameru čekati da mu odrasli priskoče u pomoć. Srećom, Arthur ima rešenje. Njegov je deda nekada davno ostavio blago ‘s druge strane’, u dalekoj zemlji Minimoya u kojoj zive bića visokih tek 2 milimetra. Arthur odlazi u taj harmonični svet u kojem upoznaje princezu Seleniju i njenog brata koji, kao i ostali Minimoyi žive u potpunom skladu s prirodom. Sićušna bića će mu pomoći da pronađe blago i spasi baku. Putovanje puno uspona i padova naučiće dečaka da ponekad i najmanji junaci mogu učiniti veliku stvar.

Original Naslov: Arthur et les Minimoys

Žanrovi: animirani, avantura, porodični, fantazija

Režija: Luc Besson,

Scenario: Céline Garcia, Luc Besson, Patrice Garcia, Georges Bouchelagem, Philippe Rouchier, Nicolas Fructus

Glumci: Freddie Highmore, Mia Farrow, Ron Crawford, Penny Balfour, Doug Rand, Adam LeFevre, Jean Bejote Njamba, Saul Jephcott, Lee Delong, Christian Erickson

Producenti: Luc Besson, Jérome de Baecque, Stéphane Lecomte, Emmanuel Prévost

Zemlja: France

Jezik: English

Godina: 2006.

Imdb ocena: 6.0

Trajanje: 94 min.

Nominacije: 2

Oskari:

Nagrade:

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0344854/Arthur and the Invisibles (2006) online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta