Radio Rubin

Preskoči Reklamu
 

Domaća, pop, ex-yu muzika ::Kruševac::

Počeli smo sa radom ,sada već davne 1998. godine, a to već mnogo govori o nama, jer je to najbolji pokazatelj naše uspešne saradnje sa poslovnim partnerima i slušaocima, koji su nam ostali verni svih ovih godina. Tada je, na lokalnom nivou, bilo malo radio stanica koje su mogle da ponude prepoznatljive hitove, koji bude prijatne emocije i informacije iz prve ruke, kako iz grada ,tako i iz čitave naše zemlje. Bilo je dovoljno ne menjati skalu i prepustiti se uživanju: sam ili sa decom, prijateljima, susedima, rođacima,kolegama..... 2008.godine RRA nam je dodelila frekvenciju 92.2 MHz. Svih ovih godina trudimo se da održimo kvalitet, koji po dobrom, starom receptu ne treba menjati,već ga samo uobličiti i prilagoditi novim, modernijim standardima. Danas sa ponosom nosimo epitet NAJSLUŠANIJE lokalne radio stanice!


Radio Rubin online! Postavio: drapet
Postavite na vaš sajt: Radio Rubin
PLAYER primer
Postavite na vaš sajt: Radio Rubin
APLIKACIJU ZA GLASANJE primer
Stream Radio Rubin nije hostovan na našm serveru, Već na serveru same stanice ili nekom drugom serveru. Zato morate sačekti da se stanica učita.
Kanal Radio Rubin može biti povremeno isključen. Hvala na razumevanju. Radio na Dlanu balkanske Radio i TV stanice uživo.

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta