Kad te golub nacilja

Nema Trailera
Preskoči Reklamu
Kad te golub naciljaOpis: Pingvini sa Magagaskara (penguins from madagascar) je američka animirana serija koja se emituje na kanalu Nickelodeon. U glavnim ulogama su pingvini iz filma Madagaskar.
Pilot epizoda emitovana je 29. novembra 2008. godine pre crtanog filma Sunđer Bob Kockalone. Serija je postala stalna 28. marta 2009. godine.
Major je vođa pingvina iz ove animirane serije. Glavni je član ove pingvinske armije. Takođe i pomaže svojim vojnicima da budu što bolje pripremljeni sa svoje zadatke.
Kovalski izmišlja izume koji pomažu ovoj četi da što bolje funkcionišu u svojim vojnim zadacima i vojnim vežbama.
Vojnik je po činu najslabiji u ovoj četi. On je dečak koga ovi likovi najčešće ismejavaju. Voli da gleda jednoroge u 08:00 h ujutru.
Riko je psiho manijak. Mnogo voli da diže stvari u vazduh. Njegovi omiljeni zvuci su zvuci bombe. On samo zna da priča nejasno. Takođe njegove omiljene reči su KAM-BOOM.
Džulijan za sebe misli da je lemur plave krvi. Takođe ima sluge: Morisa i Smora koji ga ne podnose. Stalno se podsmeva pingvinima. Stalno traži pomoć. Mnogo voli da se žali na njihov račun.
Moris je Džulijanov sluga ali ne voli da mu on bude gazda. Pingvini razumeju Morisa. On sprema jela i šejkove Džulijanu. Ne podnosi Smora jer je on najgluplja životinja u zološkom vrtu.
Smor voli stopala kralja Džulijana. Stalno pokušava da mu dodirne stopala. Sve što Džulijan predloži on kaže da mu se to sviđa ili da voli taj predmet.
Marlena je drugarica pingvina i lemura. Ne voli bas sve vojne operacije koje izmisle pingvini. Ne trpi previše lemure.

Kad te golub nacilja uživo sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta