Narodni Radio Goga

Preskoči Reklamu
 

Narodna, folk muzika ::Križevci::
Narodni radio Goga” je mala neprofitna i nekomercijalna lokalna internet radio postaja osnovana 16. rujna 2014 godine kao znak ljubavi i pažnje prema mojoj voljenoj supruzi Gordani … Nakon kratkog pauziranja, prisvojili smo solidan i vjeran broj slušatelja te i po kojeg “lutalicu”. Svojom glazbom želimo Vam stvoriti umjetnost čiji je medij zvuk koji se organizira u vremenu i prostoru te pomoću odgovarajućeg tona oplemenjujemo ćud čovjeka koji u njemu budi osjećaj za sklad i ljepotu te time idealizira i karakterizira različite narode.. DJ Dejo & GogaDJ Dejo & Goga Mi smo radio koji svira glazbene ukuse, ukratko rečeno glazbu sa ex-yu prostora, a to je uglavnom: domaća, folk, rock i zabavna glazba te sve ostalo po željama slušatelja, osim strane i operne glazbe. Želimo da i dalje ostanete uz nas kao i do sada te da se i dalje družimo i veselimo uz dobru glazbu …


Narodni Radio Goga online! Postavio: drapet
Postavite na vaš sajt: Narodni Radio Goga
PLAYER primer
Postavite na vaš sajt: Narodni Radio Goga
APLIKACIJU ZA GLASANJE primer
Stream Narodni Radio Goga nije hostovan na našm serveru, Već na serveru same stanice ili nekom drugom serveru. Zato morate sačekti da se stanica učita.
Kanal Narodni Radio Goga može biti povremeno isključen. Hvala na razumevanju. Radio na Dlanu balkanske Radio i TV stanice uživo.
  • avatar

    makarska

    05-02-2017, 21:57

    za veliku pohvalu super ste

1

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta