Montevideo Bog te video (2010)

Preskoči Reklamu
openload.co
Montevideo Bog te video (2010)Opis: Glavna nit filma je smeštena pred istorijski uspeh reprezentacije Jugoslavije u Montevideu 1930. godine na prvom svetskom prvenstvu u fudbalu i igranje u polufinalu, kao i ličnosti mladih fudbalera, koji su svojim entuzijazmom i talentom doprineli odlasku na ovo veliko svetsko takmičenje.
Vreme odvijanja događaja je u rasponu od kraja 1929. godine do početka septembra 1930. godine. kada se fudbaleri, veliki nacionalni heroji, kroz priču o tadašnjim kulturnim i društvenim događajima, najpre u Beogradu, bore sa dramskom svakodnevicom siromašnih, ali najpre neiskvarenih fudbalera sa jedne strane, odnosno Beogradske i Jugoslovenske buržoazije sa druge.

Original Naslov: Montevideo, Bog te video!

Žanrovi: avantura, komedija, drama, istorijski, romansa, sportski film

Režija: Dragan Bjelogrlic,

Scenario: Ranko Bozic, Srdjan Dragojevic, Vladimir Stankovic

Glumci: Milos Bikovic, Petar Strugar, Nina Jankovic, Danina Jeftic, Vojin Cetkovic, Viktor Savic, Nikola Djuricko, Nebojsa Ilic, Milutin 'Mima' Karadzic, Branimir Brstina

Producenti: Goran Bjelogrlic, Dejan Petrovic, Zvonimir Simunec

Zemlja: Serbia

Jezik: Serbian, Bulgarian, French

Godina: 2010.

Imdb ocena: 8.3

Trajanje: 140 min.

Nominacije: 2

Oskari:

Nagrade:

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt1634013/Montevideo Bog te video (2010) online sa prevodom! Postavio: drapet
Svi video snimci su preuzeti sa svetskih video servisa koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi ih samo pronalazimo, indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Ni jedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!

Pošalji komentar

Ostavite vaš komentar da i drugi vide.  

HTML kod nije dozvoljen.

Prijavi se da bi dodao komentar!

Prijatelji sajta